hotel zlatnik

Zlatarski Zlatnik

Szerbia

Nova Varos

Hegyvidéki táj

Saját étterem és kávéző

Tárgyalótermekkel

Saját fürdőszobával

Strand

120 km

Ellátás

Félpanzió

Medence

Nincs

Klíma

Nincs

Apartmanok leírása:

A szállás a Zlatar hegy legszebb részén található, így kiváló hely a pihenésre, kikapcsolódásra és a természet megismerésére. Közvetlen közelében található egy természetvédelmi terület (Specijalni Rezervat Prirode Uvac), ahol számos természeti ritkasággal találkozhatunk, valamint megtekinthetjük az Ušac barlangrendszert, amely a leghosszabb Szerbia területén. 

A szállás rendelkezik egy külön üzleti találkozók részére fenntartott helyiséggel, valamint saját étteremmel és kávézóval. A szobák két-, három-, és négyágyasak, valamint saját fürdőszobával, TV-vel, telefonnal, törölközőkkel és tiszta ágyneművel vannak ellátva.  Parkolóhelyet a szállás biztosít.


Nova Varos – Zlatar:

Nova Varos Szerbia dél-keleti részén, Zlatibor közelében elhelyezkedő település, amely a Zlatar hegy mellett húzódik. 

Zlatar a Dinári-hegységhez tartozik, legmagasabb csúcsa pedig a Velika krseva, amely 1627 méter magas. Számos természeti és turisztikai értékkel rendelkezik, melyek már évszázadok óta ellenállnak a természet és az emberek szeszélyeinek.

Érdekességek szerbiáról

Szerbia a Balkán félszigeten elhelyezkedő, a Kárpát-medence déli részén található ország, amelynek történelmét főként Jugoszlávia legnagyobb államaként betöltött szerepe határozza meg. 

Az ország északi részén a hideg telek és a forró, párás nyarak jellemzőek, míg a déli részén a nyár és az ősz szárazabb, a telek hidegek, a hegyekben pedig az erős havazások a jellemzőek. Növény- és állatvilága igen sokszínű a változatos éghajlatnak köszönhetően. Az ország 5 nemzeti parkkal büszkélkedik. 

Kérjen ajánlatot